Hier vind je de beste hoge hakbeschermers die er zijn.

Er is al zo ontzettend veel geschreven over welke hoge hakbeschermer nu echt het handigst is voor jou en je hakken natuurlijk. Daarom, hierbij een mooie samenvatting over wat jij nu het best kunt doen als je een feestje op een gazonnetje hebt, of een feestje in een ruige fabriekshal, waar je er uiteraard heel erg hip bij wilt lopen.

GRATIS Hakbeschermers

Je hebt natuurlijk hakbeschermers die je makkelijk zelf kunt maken – nou, dat zou ik gewoon doen als het je niet zo heel veel uitmaakt & je vooral de tijd hebt. Alhoewel, zoveel tijd kost het echt allemaal niet.

1. De kurken hoge hakbeschermer

hoge hak beschermersDe meest geniale vind ik nog altijd de kurken hakbeschermer. Iedereen heeft wel een kurk in huis. En misschien ook wel een schroevendraaier. Als je dan ook nog wat meetinzicht hebt, is dit de beste hoge hakbeschermer DIY ooit.

Hoe? Pak twee mooie kurken, meet even je maat op van je hak (via de maattabel bijvoorbeeld), pak een boortje met de maat die je zojuist hebt opgemeten. Je kan eventueel nog een spuitlakje gebruiken om de kurk in dezelfde kleur als je hakken te krijgen.

In zo’n 5 minuten heb jij je GRATIS top hakbeschermer!

Deze DIY is gemaakt door een fotograaf die vaak bruidsreportages doet en ja – dus ook met dames die op hun hakken in een mooi veldje staan. Daar heeft hij deze oplossing voor bedacht. Zie de volledige beschrijving van Climer Photography hier.

2. DUCT Tape

anti-slip zolenDuct tape is zo’n heerlijk materiaal. Plakt overal. Werkt altijd, zelf bij wat vochtiger weer (lees: regen). Duct tape is vooral geschikt als noodoplossing, heel charmant is het namelijk niet, maar…wel handig.

Naast een perfecte anti-slip bescherming door het op de onderkant van je zool te plakken, kan je het toepassen op het stiletto gedeelte van je hak. Mooi aan de onderkant plakken, dan weet je zeker dat jouw hakken die heftige keien gaan weerstaan!

O – mocht je hakken of laarzen hebben die heel erg slippen bij je hielen bijvoorbeeld? Dan kan je DUCT tape ook gebruiken aan de binnenkant. Maak dan een rondje van het tape – waarbij de plakrand naar buiten is gericht. Plak het daar waar het slipt, en doordat het iets op je voeten zal plakken, zal het niet meer slippen!

Mooie noodoplossingen toch?

Betaalde Hogehakbeschermers

En er zijn natuurlijk zat hakbeschermers te vinden online – die gewoon makkelijk naar je toe worden gestuurd.

1. De hoge hakken knuffelaar

hoge hakbeschermerBij Heels’R Us hebben we 2 soorten hakbeschermers, waarvan één best wel geniaal is (vinden we zelf). Deze tubes. smelten zich namelijk om je hak heen en zorgen dus voor een fijn tweede laagje. Bij de transparante versie blijf je gewoon je hakken zien, maar zijn ze toch goed beschermd.

2. Een extra hoefje voor je hakken

Ga je liever voor een bescherming á la de kurk versie, zoals hierboven? Dan kan je beter de Heels’R Safe-achtige versie nemen. Slip on& off in no time, en toch goed beschermd!

Happy Walking!