Over Heels’R Us

Wowww, we bestaan alweer 4 jaar! Te gek. En, zoals je hieronder kunt lezen zijn we met een paar maten vervanghakjes, naar de meest uitgebreide vervanghakjes collectie, inlegzooltjes, hoge hakbeschermers, …. Nooit geweten dat je zoveel met een hak kon doen!

Nieuwe inlegzooltjes

En, er komt steeds meer bij: Inlegzooltjes, eerst van een merk, toen besloten we onze eigen zooltjes te produceren. En, deze zomer komen er weer nieuwe zooltjes uit. Weer net wat beter: in overleg met onze nieuwe fabrikant hebben we een iets ander type Poron gebruikt dat minder scheurgevoelig is. Iets steviger dus, maar nog diezelfde zachtheid, zodat je weer kilometers kunt wandelen op je hakken. En…het allerleukste is nog wel dat ze een geniale vorm hebben (nou ja – dat vind ik zelf).

Verbeterde anti-slip zooltjes

Dit voorjaar hebben we ook weer een nieuwe anti-slip zool geïntroduceerd. Het is even wennen, maar ik verzeker je dat hij hecht heel fijn is. Hij oogt wat dik, maar omdat dit een hele mooie kwaliteit rubber mix is, is de anti-slip werking super goed, de lijmlaag zoals die hoort te zijn: die slipt er niet zomaar vanaf (daar hadden we bij onze vorige nog weleens last van) en je kan ze knippen in een vorm die je wilt!

Hoge hakbeschermer – speciaal voor in de auto

Wat nu nog in de pijnlijn zit is een mooie hakbeschermer voor in de auto. Het idee is dat je deze makkelijk meeneemt en om je hakken heen vouwt op het moment dat je gaat autorijden. Misschien ken je het wel dat de hielen van je schoenen wel erg snel slijten, omdat je veel in de auto zit. Hopelijk is dit binnenkort verleden tijd!

Op dit moment zijn we met een aantal lederleveranciers in gesprek om te kijken of ze mooie stukken leer kunnen leveren. Het ontwerp is klaar – nu nog de productie!

 

Hoe het allemaal begonnen is

In 2011 dus. Ik had net een nieuwe baan. Waarbij ik wederom veel op hakken liep. En steeds schuiner liep…net zolang totdat het beruchte spijkertikje te horen was. En dat is het moment dat je weet dat je te lang op je hakken hebt doorgelopen.

Omdat ik meestal geen zin had om naar de schoenmaker te gaan, ging ik op zoek naar een manier om zelf hakjes te vervangen. Soms zit er weleens een setje bij je hakken, ging ik die eindelijk eens gebruiken.

Die slijten snel. Te snel.

Dus, ik ging maar eens rondshoppen op zoek naar vervanghakjes. Die waren zo gevonden. Dat is makkelijk dacht ik! Maar, het bleek nog een hele opgave om goeie & goed uitziende hakjes te vinden.

Proefondervindelijk zijn vele hakjes onder de schoenen geslagen. Na de test zijn de huidige hakjes gekomen van het merk Supertap en deze zijn nu voor iedereen te koop! Nooit meer in de wacht bij de schoenmaker, en bovendien een stuk goedkoper.

En hoe ging het verder?

Ondertussen breidt Heels’R Us langzaam aan uit. Alles wordt eerst zelf getest, door mijzelf of door vrienden en kennissen die hiervoor ingeschakeld worden. Pas als het echt goed zit, of als het leuk genoeg is, of gewoon, lekker handig, wordt het opgenomen in de shop.

Zo hebben we nu de beste hak beschermers en heerlijke kussentjes speciaal aangepast voor je high heels. Dat vind je nergens in Nederland (nou ja – niet zo leuk in ieder geval)!

En ben je helemaal klaar met je hakken? Dan zijn er altijd nog opvouwbare ballerina’s. Nee, dat zijn geen London Sole flatjes, maar gewoon, lekker goedkoop en makkelijk om overal neer te leggen en te gebruiken.

Het allerbelangrijkste? Dat ben jij, de high heels lover!

Bij Heels’R Us vinden we dat iedereen blij moet zijn met wat hij of zij bij ons koopt. Daarom kan je ons altijd mailen of bellen of tweeten of facebooken of welke manier dan ook, om met ons in contact te komen. Ben je niet zo blij met je item, valt het tegen of is er iets anders? Je kan altijd alles terug sturen! Ook als je iets niet goed hebt begrepen en jouw item is per ongeluk stuk gegaan, neem dan contact op. Wij zullen dan de beschrijving van het desbetreffende item aanpassen en jij krijgt een nieuw exemplaar!

Meer weten over de waarden van Heels’R Us? Lees dan hier verder!

Wil je iets anders weten over Heels ‘R Us? Of over de oprichter? Mail dan op post@heelsrus.nl

Happy Walking!

Krista-Lize Janse | Oprichter Heels’R Us