DIY Vervanghakjes | Zo kan je zelf je hakken repareren met Vervanghakjes

SUPERTAP VERVANGHAKJES

Waarom hebben wij vervanghakjes van Supertap (en waarom zijn ze iets duurder dan bij andere)?

vervanghakjesDe vervanghakjes bij Heels’R Us zijn de beste hakjes die er te vinden zijn. Bij Heels’R Us willen we geen concessies doen aan kwaliteit. Want als je iets koopt moet je lang blij zijn.

Een vervanghakje slijt – dat is zeker. Maar het ene hakje slijt veel sneller dan het andere hakje. De meeste hakjes die schoenmakers gebruiken zijn afkomstig uit China (tenminste – bij de schoenmakers die ik heb onderzocht). Dit kunnen natuurlijk best goeie hakjes zijn, maar helaas zijn de meeste gemaakt van een slechte kwaliteit rubber-mix- plastic.

De Supertap hakjes kan je altijd herkennen: aan de onderkant van het hakje zit het logo van Supertap. Zo koop je nooit meer mis!

O, wist je trouwens dat Supertap hakjes levert voor de high-end fashion industry? Het is maar dat je het weet. Ook al heb je dan geen Manolo’s of Louboutins onder je voeten – je hebt dan wel klein stukje ervan aan ;)!

In de video hieronder zie je goed hoe je zelf je hakken kan repareren. Ik zal zeker niet zeggen dat het makkelijk is, soms zit het oude hakje zo goed vast, maar uiteindelijk lukt het echt!

Bestellen van de vervanghakjes kan hier.

Let op! In de video worden China-made hakjes gebruikt. Heels’R Us verkoopt alleen EU made vervanghakjes!


Happy Walking!