DIY | Met deze kleurcode maak jij je eigen Louboutin zool

Wil jij echt heel graag je eigen Louboutin hakken hebben, maar lukt de aanschaf nog niet helemaal? Zo maak jij je eigen Louboutin zool voor nog geen €10.

louboutin follieOok al is het niet origineel en is het leuker om je eigen kleur zool te bedenken, hebben we hier de kleurcode voor de Louboutin rode kleur:

Pantone-18 Chinese Red (18-1663 TPX, Class 25).

Jup, dat is alles. Ga naar de bouwmarkt, vertel de code, en jij zal een potje echt Louboutin rood krijgen! Heel simpel dus. Vertel er wel bij dat je het op rubber/ schoenzool gaat gebruiken, dan krijg je er ook de passende verf bij. Daarna heb jij genoeg verf voor je eigen schoencollectie, maar ook voor die van al je vrienden 😉

How to

  1. Zorg dat je potje zelf uitgekozen verf klaar staat met een klein kwastje
  2. zorg dat je schoenzool mooi schoon, vetvrij & droog is
  3. plak de bovenkant en het randje van je hak goed af! Heel belangrijk, want je wilt natuurlijk niet je hele schoen in Louboutin-rood hebben. Vergeet zeker ook niet de achterkant van je hakken. Zoals je ziet op de plaatjes is echt alleen de onderkant rood – de rest niet.
  4. in dunne laagjes ga je nu je zool Louboutin-waardig maken. Laat de eerste laag drogen. Als het gedroogd is breng je voorzichtig nog een laagje aan.
  5. verwijder het tape van je schoen, werk eventuele gemist plekjes bij
  6. test of je zool niet te glad is geworden. Plak er eventueel een transparant anti-slip zooltjes onder.

Voilá, daar is je Louboutin-hak, Happy Walking!