6 PRO tips: This is how High heels will never wear down

Ook jij kan ervoor zorgen dat je schoenen langer dan een seizoen meegaan. Je ooit zo favoriete hak, komt langzaam maar zeker steeds lager op je favorieten ladder. En dat is zonde, want met een beetje moeite kan je je hakken heel lang mooi houden!

1. Check je hakken

Bekijk eens goed de zool van je hakken. Als je dit op tijd doet, hoeft een eventuele reparatie helemaal niet ingewikkeld te zijn. Wat nu een kleine fix is, kan als snel ontaarden in een wel heel duur bezoekje aan de schoenmaker.

De meeste hakken hebben erg dunne zolen. Als bescherming is het altijd goed om voordat je ze gaat dragen een beschermende zool aan te passen. Hiermee bescherm je jouw eigen zolen & je hakken gaan ook nog eens lekkerder lopen.

2. Eerst 10 minuten passen – dan pas kopen

Ga niet meteen uit enthousiasme bij de kassa staan met je too-goo-to-be-true find. Na 10 minuten weet je wel of dit paar hakken een succes wordt, of juist een drama.

Je kan altijd je hakken een beetje stretchen, maar een halve maat erbij – dat gaat het echt niet worden! Hetzelfde voor te grote schoenen. Je kan altijd een zooltje toevoegen voor een iets betere fit – maar meer ook echt niet.

3. Pas op voor roltrappen & scheuren in het wegdek

roltrapJij lekker op stap met je nieuwe paar – en daar gingen ze alweer. Zorg dat je van tevoren al je hakken lekker beschermd hebt met Heels’R Us’ beschermende tubes, dat is in ieder geval 1 ding. Zo krijg je tenminste geen krassen.

Happy Walking!

Adapted from: Cupcakes & Cashmere